Fire-dages kurser for mænd og kvinder

Dette undervisningsforløb har til formål, at give dig en gladere seksualitet samt strategier og teknikker til bedre partner-sex.
Normalt er ét kursus nok, men du kan altid købe mere tid. Det er en god idé at opgradere, med et kursus mere efter et halvt år, for at uddybe dine teknikker på baggrund af de erfaringer du har gjort efter første kursus.

Program

1. dag:  Videoforedrag
2. dag:  Navne- og præsentations runde, efterfulgt af en en runde om, hvordan den enkelte har det med sin krop, sine orgasmer, sin onani og partner-sex de sidste fem år.
Illustreret gennemgang af den mandlige og kvindelige anatomi

Undervisning i, hvordan du træner dig op til:

  • At rumme større mængder af liderlighed uden at miste den (Mænd+kvinder)
  • Aktivt dynamisk bruger alle dine indre virkemidler: Knibeøvelser, hoftevip og lyd på åndedrættet (Pias „mikserpult“) .
  • At adskille orgasme og udløsning fra hinanden, så du kan få flere tørre orgasmer før du vælger at sprøjte (mænd)
  • Hvordan du bevæger dig fra korte udløsninger til dybe orgasmer til multi-orgasmer og videre til timelange ekstase tilstande.
3. dag:  Vi fortsætter samtalen fra igår, om hvordan den enkelte har det med sin krop, sine orgasmer, sin onani og partner-sex de sidste fem år. Vi taler endvidere om dine tidlige erfaringer og hvad du har med af tabuer, traumer, begrænsende overbevisninger, verdensbilleder og værdisystemer.
Dagen sluttes af med, at vi ser på/beundre kønsdele, så jeg er sikker på, du kender dig selv anatomisk og værdsætter dine kønsdele.
4. dag:  Vi ser lidt af videoerne Fire on the mountain og Viva la Vulva, hvorefter kvinderne bliver undervist i de kærlige selv-massage teknikker og mændene i de 30 håndgreb. Herudover undervises du i at udforske og styrker din lystfølelser og vi laver Knibeøvelser, hoftevip og sætter lyd på åndedrættet (Pias „mikserpult“). Desuden lære du at finder det meget omtalte G-punkt – den kvindelige blærehalskirtel.
Dagen slutter med at vi ser videoen Uranus.

Fire on the Mountain

Male Genital Massage

På denne instruktions dvd, underviser Joseph Kramer Ph.D. i glæden ved at give og modtage Taoistisk Erotisk Massage. En form for erotisk berøring som ofte fører til en åndelig og transformerende fyldig orgasme.
Denne tre timers dvd, indeholder også demonstrationer af erotiske massage på tysk, fem ekstra interviews med erotiske massører, kontakt informationer samt tres siders tekst med instruktion og kommentarer, herunder trin for trin massage på engelsk, tysk, og spansk.

Good Vibrations udtaler: „Lad din foretrukne penis forkæle med det ultimative hånd-job, ved at følge de detaljerede live action instruktioner. To mandlige elskere demonstrerer 25 forskellige „greb“ på hinanden. Mænd ligeså kvinder vil blive inspireret til at prøve dem alle.“

Margot Anand, forfatter til „The Art of Sexual Ecstasy“, udtaler: „Der findes ikke nogen bedre dvd, når det drejer sig om at undervise en kvinde i kunsten at massere de mandlige kønsdele, hvilket er grunden til at jeg bruger „Fire on the Mountain“ til at træne mine SkyDancing Tantra teachers.“
Selvom „Fire on the Mountain“ blev lavet for et bøsse publikum, inviteres alle mænd og kvinder til at bruge denne instruktion i at lære Taoistisk Erotisk Massage.

Viva la Vulva

Women's Sex Organs Revealed

Vær med når Betty og ti andre kvinder fejrer 25 året for hendes banebrydende arbejde med at afsløre skønheden i kvinders kønsdele. I 1973 startede hun sine „Bodysex workshops“, hvor „Genital Show & Tell“ blev en stærk helbredende proces.
Oplev denne gruppe modige kvinder i alderen 25 til 68, samles for at ære kvinders kønsorganer med intime billeder af deres egne vulvas. Hør kvinder tale om det forhold, de har til deres kønsdele. Se dem trimme og sætte deres pubeshår som forberedelse til deres kusse portrætter, efterfulgt af selve fotograferingen, og deres egne kunstværker inspireret af billederne.
Følg skridt for skridt, når Betty guider, kvinderne gennem hendes ti forslag til genital selv-massage. Bliv en del af denne glade gruppe ved at være med til at hylde mangfoldigheden af Moder Natur's mest udsøgte kunstværk, den guddommelige vulva.

Uranus

Self Anal Massage for Men

Grænserne for Anal tilfredsstillelse og sundhed er vigtige at udforske. På denne dvd tilbydes en fuldstændig instruktion i anal selv-massage. Lær korrekt hygiejne, lavementer, træning af, og afslapning af lukkemusklen. Udforsk tilfredsstillelsen ved massage af lukkemusklen, oplev prostata massage, og samtidig stimulation af endetarm og kønsdele. Opdag de bedste stillinger, det bedste legetøj og de bedste dildoer til maksimering af din tilfredsstillelse.
Denne anale selv-massage kan være vigtig for mænds emotionelle helbred, fordi det anale område er der, hvor vi gemmer vores paranoia og frygt. Det er ekstremt afslappende, tilfredstillende og erotisk.