Videoforedrag

– en introduktion til mit faglige univers.

Foregår fredag aften forud for mine OrgasmeWeekender, men er for alle interesserede uanset køn. Dvs. man udelukkende kan deltage i videoaftenen uden at skulle deltage den efterfølgende lørdag og søndag.

Pris: 500 kr. (hvis man kun skal deltage fredag aften)
Tidspunkt: 18:00 - 23:00

Indhold

Lær om kvindens anatomi, seksualitet og orgasmer. Vi ser Betty Dodsons tre videoer Viva la Vulva, Celebrating Orgasm og Selfloving. Undervejs uddyber, kommenterer og besvarer jeg spørgsmål.

Vi spiser sammen, mens vi ser den anden video, ca midt på aftnen.

Viva la Vulva

Women's Sex Organs Revealed

Vær med når Betty og ti andre kvinder fejrer 25 året for hendes banebrydende arbejde med at afsløre skønheden i kvinders kønsdele. I 1973 startede hun sine „Bodysex workshops“, hvor „Genital Show & Tell“ blev en stærk helbredende proces.

Oplev denne gruppe modige kvinder i alderen 25 til 68, samles for at ære kvinders kønsorganer med intime billeder af deres egne vulvas. Hør kvinder tale om det forhold, de har til deres kønsdele. Se dem trimme og sætte deres pubeshår som forberedelse til deres kusse portrætter, efterfulgt af selve fotograferingen, og deres egne kunstværker inspireret af billederne.

Følg skridt for skridt, når Betty guider, kvinderne gennem hendes ti forslag til genital selv-massage. Bliv en del af denne glade gruppe ved at være med til at hylde mangfoldigheden af Moder Natur's mest udsøgte kunstværk, den guddommelige vulva.“

Celebrating Orgasm

Women's Private Selfloving Sessions

Oplev fem, absolut forskellige, kvinder i alderen 26 til 62, praktisere og opnå orgasmens ekstase under en privat workshop med Betty Dodson.

Se når hun opfordre en kvinde til at tale kærligt om skønheden i hendes vagina blomst. Se hver enkelt kvinde onanerer mens Betty sidder ved siden af ​og, helt konkret, demonstrerer og underviser i langsom indførelse, rytmisk knibning med PC musklen, hoftevip, lyd på åndedræt, og nydelseslyde, kombineret forskellige former for klitorisstimulation, bland andet fingre og elektriske vibratorer.

Høre kvinderne fortælle om deres fantastiske resultater af workshoppen: Øget selvindsigt, øget selvværd og forbedret partnersex. Sidst men ikke mindst, nyd Bettys „nede på jorden“ humor, hendes ligefremme sprog, og hvordan hun bruger siner egen personlige erfaringer i undervisningen.

Selfloving

Portrait Of A Women's Sexuality Seminar

Betty's dokumentarfilm om en af hendes onani workshops for kvinder. Ti kvinder i alderen 28 til 60, konfrontere falsk beskedenhed, helt nøgne. Den erotiske finale er en hyldest til selvkærlighed, fyldt med ægte orgasmer. Resultatet er både lærerigt og ekstremt spændende.

Undervisning i sex i form af erotisk forkælelse

En dokumentarfilm om Betty's berømte Bodysex workshop. I begyndelsen ser vi 10 kvinder alderen i 28 til 60 fortælle om deres sexliv. De udforsker deres vulva, det, Bettys „Genital Show & Tell“, hvor hun påpeger skønheden i hver eneste vulva.

Til slut, onanere kvinderne i en gruppe under Dr. Dodson's vejledning med brug af elektriske vibratorer. Kameraet bevæger sig fascineret rundt, og det bliver du også Dette er undervisning i sex i form af erotisk forkælelse. En healende og oplysende rejse for kvinder i alle aldre og de mænd, der elsker dem.