Velkommen til Seksualterapi

Mit navn er Pia Struck.

Jeg er seksualterapeut, orgasmetræner, voksenunderviser, gender and sexual minority therapist og foredragsholder.

De sidste godt 30 år har jeg arbejdet systematisk med mænds og kvinders seksualitet og personlige udvikling.

Jeg hjælper dig til healing af din fortid, styrkelse af det der er nu, og berigelse af din seksualitet – her og nu og i din fremtid – uanset din kønsidentitet, seksuelle orientering eller seksuelle fascination.

Seksuel healing, empowerment, seksuel enrichment.

Hjertevarme fra

Ryd op i din fortid. Kom i balance med dit indre følelsesliv. Jeg ser frem til at støtte dig, inspirere dig til at tage nye initiativer, gå nye veje, og udvide dit seksuelle univers.

Find dit seksuelle potentiale

Udforsk dig selv og din seksualitet, få inspiration til at tage nye initiativer – gå nye veje og udvid dit seksuelle univers. Kom i balance med dit indre følelsesliv, få det sjovere seksuelt og forbind din seksualitet og din spiritualitet.

Øg din Seksuelle selvtillid

Din seksualitet er en stor del af din personlighed. Når du kender dine behov i forhold til din seksualitet – og tør sige dem højt, vil du opleve sex som sjovt og positivt grænseoverskridende.

Vil du udvikle dig seksuelt og personligt ? – så Kom her og arbejd med dig selv. Du kan højne din seksuelle livskvalitet betragteligt.

Få sjovere sex

Få ny viden, nye holdninger og nye evner, der gør at du får det sjovere seksuelt. Lev dine fantasier ud og leg med dine seksuelle facetter.

Skab forandringer i dit sexliv, få det sjovere og forbind din seksualitet og din spiritualitet. Gå fra de små korte udløsninger over til dybe orgasmer, flere orgasmer og til timelange ekstase-tilstande.
 

Kvinde:

  • Værdsæt dig selv som gudinde, din krop som et tempel og dine kønsdele som en helligdom, porten for alt menneskeligt liv, skabt til hyppig seksuel nydelse, trivsel og tilfredsstillelse.
  • Lær at kunne få orgasmer - få bedre orgasmer og blive multiorgastisk kvinde.

Mand:

  • Lær at rumme større mængder af liderlighed uden at tabe den
  • Lær at vælge hvornår du vil sprøjte
  • Lær at få flere tørre orgasmer før du vælger at sprøjte
Få i tilgift en fastere, sikrere og aldrig mere svigtende rejsning og mere intense orgasmer.