Sagt om pia, af par

Maria, 22 år, Kolding: Jeg var rigtig nervøs, da min kæreste og jeg skulle mødes med Pia for at få en parterapi. Jeg synes nemlig, at det er pinligt at have problemer i et forhold i sådan en ung alder. Min kæreste og jeg stod i nogle seksuelle problemer, vi ikke selv kunne redde os ud af, men Pia gav os lige den rigtige inspiration til at komme videre.

Pia tog imod os med åbne arme. Hun udstråler en utrolig ro og fortrolighed, der fik mig til åbne op for nogle følelser, som meget få mennesker har fået del i. Der var ingenting, der var pinligt at sige, heller ingenting der skulle forklares, da Pia har en utrolig forståelse og indlevelse.

Vi blev meget tydelige på flere ting i vores forhold bl.a. hvad vores konflikter egentlig handler om. Det var en meget personlig, intens og virkelig givende samtale for vores forhold både som par og som individer. Ved hjælp af nogle nye redskaber fik vi mulighed for at udvikle os yderligere, hvilket jeg betragter som en stor gave. Min kæreste og jeg har fundet hinanden igen, som vi var, inden det kørte i hårdknude for os. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil bruge Pia næste gang behovet opstår!

Peter & Anna, 34 og 31, Jægerspris: Hvordan kan jeg på kun et par linier udtrykke min glæde og begejstring for Pia Struck? Det er alt for lidt!

Min mand og jeg havde vores første besøg hos Pia sidst i september 2001 og fik allerede dér en masse med hjem at arbejde med. Vores store forventninger til, hvad en tredje part skulle gøre og give for at kunne hjælpe os, var nærmest urealistiske – netop derfor faldt vores valg på Pia Struck!

Pia Struck er anderledes…hun bidrager med mere end hjælp og støtte for at løse den mest håbløse opgave. Hun er så nærværende, oprigtig, direkte og kærlig og har derfor succes med det, hun gør. Pia Struck er en utrolig dygtig terapeut…hun er en af de eneste, der har fået lov til at skælde mig ud, uden jeg er blevet vred :-)…..fordi hun er, som hun er og giver så meget !

Søren og Christine, 31 og 29 år, Sorø: Vores ægteskab var på vej til skilsmisse, for vi var landet i en blindgyde. Én enkelt, men intens samtale med terapeuten fik os til at se mønstret, vi sad i, med nye øjne og det så tydeligt, at vi ku' bryde det og ku' aflyse det næste besøg, for vores kærlighed blomstrede igen!

Helmut og Hanne, 56 & 54 år, Frederiksberg: Foredrag om seksualterapi! Vi mødtes til en introduktionsaften/foredrag for at få et billede af, hvad seksualterapi går ud på, og ikke mindst for at møde Pia „live“. 3 par og en enlig kvinde denne aften i marts.

Pia startede med at fortælle om sig selv, om sin professionelle baggrund og om sine egne seksuelle erfaringer. Det blev en, til tider, meget intim fortælling fra Pia's praktiske erfaringsunivers, der hermed belyste, at hun ikke kun baserer sin terapi på teori, men så sandelig også har „prøvet på egen krop“. Det var modigt gjort, spændende og ind imellem meget grænseoverskridende, men da Pia fortalte med et konstant glimt i øjet, smittende varme og dyb tillid, tror jeg, at vi alle fik en følelse af, at det normale har langt videre grænser, end vi almindeligvis tænker på, og at „dette er helt OK“. Ingen har grund til at skamme sig over sine egne lyster og tanker – vi har dem alle sammen. Den historisk betingede blufærdighed medfører blot, at „det er noget man ikke taler om“ – men „det er der råd for at få ændret“. Pia fortalte, at det i særlig grad er gået ud over kvindernes seksualitet, hvorfor især kvinder har behov for at få løsnet op for tabuerne og for at lære egen krop at kende. Først derefter kan seksuelle oplevelser nydes i fuldt omfang, om det er alene eller sammen med en partner. Når vi så også kan lære at kommunikere, hvad vi har lyst til, hvad der „tænder os“, så er vi kommet godt i gang.

Vi fik en aften, hvor Pia på en dejlig måde fik fortalt, at hun både kan og vil hjælpe den enkelte til et meget bedre sexliv – vi bliver gladere for os selv og for hinanden, får et meget mere harmonisk liv – og „så er det både sundt og sjovt“. Hos os har vi besluttet os for at gå i parterapi – vi tror på, at Pia er den helt rigtige til den opgave.

Tak for en god aften – vi ser frem til mér' ! Mange hilsner Helmut og Hanne.