OrgasmeWeekend for kvinder

Dette undervisningsforløb har til formål at give dig en gladere seksualitet samt strategier og teknikker til bedre partner-sex.

Det er normalt nok med ét kursus, men du kan altid købe mere tid. Det er en god idé at opgradere med et kursus mere efter et halvt år, for at uddybe dine teknikker på baggrund af de erfaringer du har gjort efter første kursus.

Program

Fredag:  Videoforedrag
Lørdag:  Navne- og præsentations runde, efterfulgt af en god lang snak om, hvordan den enkelte har det med sin krop, sine orgasmer, sin onani og partner-sex de sidste fem år.

Undervisning i, hvordan du træner dig op til:

  • At rumme større mængder af liderlighed uden at miste den
  • Aktivt dynamisk bruger alle dine indre virkemidler: Knibeøvelser, hoftevip og lyd på åndedrættet (Pias „mikserpult“).
Søndag:  Vi vil se på/beundre kønsdele, så jeg er sikker på, du kender dig selv anatomisk og værdsætter dit køn.

Vi finder det meget omtalte G-punkt – den kvindelige blærehalskirtel, lære kærlige vulva selv-massage teknikker, lære at lege med seksuelle fantasier og udforsker og styrker dine lystfølelser.

Jeg instruerer dig herefter i flere måder, nye færdigheder, og hvordan du aktivt dynamisk lærer at bruge alle dine indre virkemidler: Knibeøvelser, hoftevip og lyd på åndedrættet.

Jeg underviser dig, hvordan du gennem træning kan bevæge dig fra ikke at ku få orgasme/små korte udløsninger til dybe orgasmer til multible orgasmer til timelange ekstasetilstande.


Jeg har vundet international respekt og anerkendelse for min kompetence. Min undervisning på kvindekurset er videnskabeligt dokumenteret i Scientific World Journal - http://www.tswj.com/2008/249805/abs/ som en af de mest effektive metoder, der overhovedet findes til at hjælpe ikke-orgastiske kvinder. 93% af mine kvinder får orgasme, mens jeg underviser. 246+ kurser siden 2001 i København og i Århus. Jeg er blandt verdens bedste!