Om Pia

Mit navn er Pia Struck. Jeg er seksualterapeut, orgasmetræner, voksenunderviser og foredragsholder.

Jeg er uddannet Krop- & psykoterapeut fra Institut for Kreativ Psykoterapi i 1991, voksenunderviser på VoksenPædagogisk Center i 1999, Orgasmeunderviser hos Betty Dodson i New York i 2001 og Gender and Sexual Minority Therapist fra Pink Therapy i London i 2010.
Dertil kommer mange års egen-terapi og siden 2001 med Betty Dodsons metode som grundlag for mit virke som seksualterapeut.

I september 2008, vandt jeg international respekt og anerkendelse da mine metoder, blev videnskabeligt dokumenteret i Scientific World Journal som en af de mest effektive, overhovedet, til behandling af kvinder der har svært ved at få orgasme – 93% af mine kvinder får orgasme, mens jeg underviser.

Mission

At hjælpe mennesker til at blive gladere for deres krop, kønsdele og seksualitet og få endnu mere ud af den. Bibringe dem seksuel selvtillid, dybde, og gøre deres seksualitet til noget dagligdags, – gøre det gode endnu bedre. baseret på eget valg i respekt for egne og andre grænser, lyster og behov - tro mod dig selv ikke mod konventioner. Min metode er seksualundervisning for voksne på mange forskellige måder og seksuel healing - empowerment, enrichment via seksuel coaching.

Vision

God sex kan læres. Min vision er at skabe et sex-positivt samfund, som er rummeligt og giver mulighed for at udleve dit og alle andres fulde seksuelle potentiale.

Passion

I dette liv, føler jeg, at jeg er født til at være seksualhealer. Der sker ofte spontan healing og store transformationer i mit arbejde. Jeg har fået lys, kraft og kærlighed som gave. Det er min kærlighed og passion at skabe seksuel overflod i andre menneskers liv – fordi jeg er engageret.

Som seksualunderviser bringer jeg ny brugbar seksuel viden, seksuelle evner og nye holdninger til sex, hvilket skaber seksuel selvtillid.

Jeg skaber et trygt rum, hvor mennesker kan udvikle sig, bestyrker mennesker i at designe deres eget sexliv, med variation og mangfoldighed. Ved at pege på, hvad der er muligt, gør jeg mennesker i stand til at udleve deres fulde seksuelle potentiale.

I det jeg er en del af en større helhed, med al min følelse at være mig, og idet jeg bruger alle mine personligheds evner, forsøger jeg at skabe et sex positivt samfund, der går ud over mit eget danske fællesskab – mit spirituelle bidrag til en omsorgsfuld, kærlig og følelsesmæssigt nærende verden.
Det gør mig rørt, bevæget og inspireret.

Fra lys og kærlighed