OrgasmeWeekender for mænd

Dette undervisningsforløb har til formål at give dig en gladere seksualitet samt strategier og teknikker til bedre partner-sex. Seksuel empowerment og enrichment

Det er normalt nok med ét kursus, men du kan altid købe mere tid. Det er en god idé at opgradere, med et kursus mere efter et halvt år, for at uddybe dine teknikker på baggrund af de erfaringer du har gjort efter første kursus.

Program

Fredag:  Videoforedrag
Lørdag:  Navne- og præsentations runde, efterfulgt af en spørgerunde og en god lang snak om, hvordan den enkelte har det med sin krop, sine orgasmer, sin onani og partner-sex de sidste fem år.

Undervisning i, hvordan du træner dig op til:

  • At rumme større mængder af liderlighed uden at miste den.
  • At adskille orgasme og udløsning fra hinanden, så du kan få flere tørre orgasmer før du vælger at sprøjte.
  • Aktivt dynamisk bruger alle dine indre virkemidler: Knibeøvelser, hoftevip og lyd på åndedrættet (Pias „mikserpult“).
  • Hvordan du bevæger dig fra korte udløsninger til dybe orgasmer til multi-orgasmer og videre til timelange ekstasetilstande.
Søndag:  Vi ser lidt af videoerne Fire on the mountain og Uranus, hvorefter I, hver for sig, øver de 25 håndgreb under kyndig ledelse af en mandlig vejleder.

Fire on the Mountain

Male Genital Massage

På denne instruktions dvd, underviser Joseph Kramer Ph.D. i glæden ved at give og modtage Taoistisk Erotisk Massage. En form for erotisk berøring som ofte fører til en åndelig og transformerende fyldig orgasme.

Denne tre timers dvd, indeholder også demonstrationer af erotiske massage på tysk, fem ekstra interviews med erotiske massører, kontakt informationer samt tres siders tekst med instruktion og kommentarer, herunder trin for trin massage på engelsk, tysk, og spansk.

Good Vibrations udtaler: „Lad din foretrukne penis forkæle med det ultimative hånd-job, ved at følge de detaljerede live action instruktioner. To mandlige elskere demonstrerer 25 forskellige „greb“ på hinanden. Mænd og kvinder vil blive inspireret til at prøve dem alle.“

Margot Anand, forfatter til „The Art of Sexual Ecstasy“, udtaler: „Der findes ikke nogen bedre dvd, når det drejer sig om at undervise en kvinde i kunsten at massere de mandlige kønsdele, hvilket er grunden til at jeg bruger „Fire on the Mountain“ til at træne mine SkyDancing Tantra teachers.“

Selvom „Fire on the Mountain“ oprindeligt blev lavet for et bøssepublikum, inviteres alle mænd og kvinder til at bruge denne instruktion i at lære Taoistisk Erotisk Massage.

Uranus

Self Anal Massage for Men

Grænserne for Anal tilfredsstillelse og sundhed er vigtige at udforske. På denne dvd tilbydes en fuldstændig instruktion i anal selv-massage. Lær korrekt hygiejne, lavementer, træning af, og afslapning af lukkemusklen. Udforsk tilfredsstillelsen ved massage af lukkemusklen, oplev prostata massage, og samtidig stimulation af endetarm og kønsdele. Opdag de bedste stillinger, det bedste legetøj og de bedste dildoer til maksimering af din tilfredsstillelse.

Denne anale selv-massage kan være vigtig for mænds emotionelle helbred, fordi det anale område er der, hvor vi gemmer vores paranoia og frygt. Det er ekstremt afslappende, tilfredstillende og erotisk.